Bouwgronden DE NAEYER in een nieuwe buurt aan het kanaal

75% Verkocht

2830 WILLEBROEK

Types: Grond (8)
Prijzen: Van € 106.500 tot € 115.000

8 mooie halfopen bouwgronden

In een doodlopende straat aan de Site De Naeyer worden er 8 mooie half open bouwgronden aangeboden. De bouwgronden variëren in grootte tussen 387 m² en 436 m², ze hebben alle de nodige privacy. De kopers zijn vrij in hun keuze van architect en aannemer. In de nieuwe buurt staat de woonkwaliteit centraal. Een centraal groen plein, straten ingericht als een woonerf met bomen en gescheiden wandel en fietspaden doorheen de wijk zorgen ervoor dat het aangenaam vertoeven is. Bewoners kunnen door de wijk op een veilige manier richting het centrum van Blaasveld of de Vredesbrug fietsen en wandelen.

In een doodlopende straat aan de Site De Naeyer worden er 8 mooie half open bouwgronden aangeboden.  De bouwgronden variëren in grootte tussen 387 m² en 436 m², ze hebben alle de nodige privacy. De kopers zijn vrij in hun keuze van architect en aannemer.

In de nieuwe buurt staat de woonkwaliteit centraal. Een centraal groen plein, straten ingericht als een woonerf met bomen en gescheiden wandel en fietspaden doorheen de wijk zorgen ervoor dat het aangenaam vertoeven is. Bewoners kunnen door de wijk op een veilige manier richting het centrum van Blaasveld of de Vredesbrug fietsen en wandelen.